GPS/FISHFINDER GARMIN ECHOMAP UHD2 - 72 CV

 • €711,63
 • (vključno z DDV)

Globinomer/GPS GARMIN ECHOMAP  UHD2 72CV je kartografski barvan ploter (WVGA 480 x 800 pikslov)  z vgrajeno odzivno anteno Gps/GLONASS 5 Hz . CHIRP tehnologija sonde. Beleži in shranjuje podatke odčitanega dna do 1000km2. Že vključena sonda GT20-TM (50/77/83/200 kHz) -  ClearVü CHIRP (260/455/800 kHz)   za montažo na krmo katera prikazuje poleg globine in reliefa tudi podatke o dnu temperaturi vode, lokacijo ribe... Prikaz tudi tabele bibavice

Opcijsko navigacijska kartica Garmin BlueChart G3, Garmin Navionics+ e Garmin Navionics Vision+ MicroSD/SD  

Zaslon 7 palični WVGA 480X800 piksov Napajanje 12 V Razred nepremočljivosti: IPX7 Cena za GPS instrument 1 kos z stojalom in napajalnim kablom, sondo z nosilcem ter pritekline.

Ta inštrument NI povezljiv z mrežo NMEA, podpira Wi-Fi (omogoča še 1 inštrument na flaju z eno sondo), funkcijo ActiveCaptain™ (se lahko povežete z vašim telefonom, tablico)

Deluje do globine:

60 m cca* (ClearVü UHD).
243 m cca* (z sondažo CHIRP klasično) 

V škatli vključeno:

ECHOMAP UHD2 (naprava se razlikuje glede na izbrani izdelek)

Pretvornik GT20-TM

Napajalni/podatkovni kabel

Nosilec z možnostjo nagibanja

Nosilec za vdelano namestitev

Pritrdilni elementi

Dokumentacija

Splošno o sondi GT20-TM 

FrekvencaTraditional 77/200; ClearVü CHIRP 455 kHz (435-475 kHz) & 800kHz (800-840 kHz)
NapajanjeTraditional 500 W; ClearVü 500 W 
Širina žarkaTraditional: 45°/15°
ClearVü: 2.5°x53°@ 455 kHz and 1.6°x29° @ 800 kHz
Največja globinaTraditional: 1,900 ft.; ClearVü: 750 ft.
Dolžina kabla20 ft.
Globina/hitrost/temperaturaDepth and Temperature
Število pinov4-pin
Podprti prečni nakloni dna plovila/koti krme0°-70° degree transom


Splošno

Mere naprave, Š x V x G23,2 × 14,3 × 6,7 cm (9,1″ × 5,6 × 2,6″)
Upravljanje tudi s tipkamiS tipkami
Velikost zaslona, Š x V15,5 × 8,7 cm (6,1″ × 3,4″)
Ločljivost zaslona, Š x V800 × 480 slikovnih pik
Vrsta zaslonaWVGA, TN
Teža0,7 kg (1,5 lb)
Nazivna vodotesnostIPX7
Možnosti namestitveObročni nosilec ali vdelana namestitev

Zemljevidi in pomnilnik

Sprejema podatkovne kartice1 kartica microSD™; velikost največ 32 GB
Točke poti5000
Točke sledi50000
Poti50 shranjenih sledi
Načrtovane poti100

Senzorji

Vgrajen sprejemnikDA
Sprejemnik5 Hz
GPSDA
Podpora za WAASDA

Izbirna podpora za zemljevide

Garmin Navionics+™DA
Garmin Navionics Vision+™DA
Garmin Quickdraw ContoursDA

Funkcije za navtične ploterje

Združljivost s programom ActiveCaptainDA

Funkcije in specifikacije za sonarje

Prikazovanje sonarjaDA
Izhodna moč500 W
Običajni sonar (dve frekvenci/žarek)Vgrajen (enokanalni sonar CHIRP, 70/83/200 kHz, L, M, H CHIRP)
ClearVüVgrajen, 260/455/800 kHz

Povezave

4-pinska vrata za pretvornik1
Omrežje Garmin Wi-Fi® (lokalna povezava)DA

Električne lastnosti

Vhodna napetost 9–18 Vdc
Običajni tok pri napetosti 12 Vdc1 A
Največji tok pri napetosti 12 Vdc1,5 A
Največja poraba energije pri napetosti 10 Vdc18 W

Dodatno

Dodatno
Kol:  
 • Dostava

  Stroški dostave so izračunani in prikazani v realnem času

 • Načini plačila

  logoMC-Visa-banka_1.pngPlačilo na obroke:

  placilo%20na%20obroke-navtika_3.pngZa naročila nad 100 EUR, min. višina obroka 10 EUR, do 84 obrokov.
  Prvi obrok plačate šele naslednji mesec po sklenitv
  Klikni in si izračunaj vrednost obroka

 • Vračila

  Varen nakup z možnostjo vračila

GPS GARMIN echoMAP UHD2 72CV je kartografski barvan ploter z vgrajeno odzivno anteno Gps/GLONASS 5 Hz . CHIRP tehnologija sonde. Beleži in shranjuje podatke odčitanega dna do 1000km2. Že vključena sonda GT20-TM (50/77/83/200 kHz) -  ClearVü CHIRP (260/455/800 kHz)   za montažo na krmo katera prikazuje poleg globine in reliefa tudi podatke o dnu temperaturi vode, lokacijo ribe... 

Opcijsko navigacijska kartica Garmin BlueChart G2 HD ali G2 Vision HD MicroSD. Zaslon 7 palični WVGA 400X800 piksov Napajanje 12 V Razred nepremočljivosti: IPX7 Cena za GPS instrument 1 kos z stojalom in napajalnim kablom, sondo z nosilcem ter pritekline.

TA INŠTRUMENT NI POVEZLJIV V MREŽO NMEA KOT DRAŽJI MODEL UHD

V škatli vključeno:

 • ECHOMAP UHD2 (naprava se razlikuje glede na izbrani izdelek)
 • Pretvornik GT20-TM
 • Napajalni/podatkovni kabel
 • Nosilec z možnostjo nagibanja
 • Nosilec za vdelano namestitev
 • Pritrdilni elementi
 • Dokumentacija
  • Teža
   1,77 kg
  • SKU
   SYGMAP72 NN004GFN

DOSTAVA 
Dostava je možna le za zaključena naročila, torej potrjena in plačana. Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku, k znaša 3-28 dni.
Dostavo izvajamo v sodelovanju GLS, Pošto Slovenije ali Interevropo, vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo brez predhodnega obvestila.
V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v navedenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.
V času praznikov, dopustov in med vikendi se lahko rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.
V postopku izbora načina dostave, lahko določite, da pošiljko osebno prevzamete na sedežu podjetja. Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona. Po prejetju sporočila nam sporočite nameravani datum in uro prevzema. Nenajavljen prihod in prevzem ni možen. Blago mora biti vnaprej plačano (elektronske banke, s plačilno oziroma kreditno kartico ali s položnico). šteje se, da je blago plačano na dan prejema plačila na račun podjetja Genlog d.o.o., razen v primeru plačila s kartico.
Prevzem se izvede na osnovi identifikacijskega dokumenta in je mogoč izključno s strani tiste osebe, katere podatki (ime in priimek) so bili navedeni ob naročilu.

STROŠKI DOSTAVE 
Stoški dostave in priprave pošiljke so prikazani na vsakem naročilu oz. ponudbi ter so vključeni v končno vrednost. Dostava v tujino se zaračunava po veljavnem ceniku izbranega prevoznika po predhodni odpbritvi

VRAČILO POŠKODOVANIH POŠILJK 
V primeru, da je dostavna pošiljka fizično poškodovana, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi ob trenutku prevzema. Kopija zapisnika je osnova za vračilo ali menjavo izdelka. Priporočamo, da nas o poškodovani pošiljki nemudoma obvestite po telefonu 05-3930208 oziroma na mail navtikaceneje@siol.net.
Pošiljko odnesite na najbližjo enoto dostavne službe v enakem stanju, kot ste jo prejeli, ne da bi karkoli odpirali, dodali ali odstranili vsebino ter tam izpolnite reklamacijski zapisnik za povračilo škode.  

OSEBNI PREVZEM
Možen je le za predhodno plačana naročila, na sedežu podjetja ob delavnikih med 10.00 in 14.00 uro po prejemu pisnega obvestila, da je naročilo pripravljeno za prevzem. Kupec prejme pisno obvestilo na elektronsko pošto, ki jo je navedel ob spletnem nakupu.
Brezplačna hramba naročila do 7 delovnih dni. Po preteku 7 dni se naročilo odda v skladiščenje v Šempeter pri Gorici v eno izmed razpoložljivih skladiščnih prostorov, na stroške kupca, po veljavnih cenah objavljenih na strani https://storing-cargo.com/sl/cenik-skladiscenje-slovenija/. Stroške hrambe kupec poravna neposredno ponudniku skladiščnega prostora. Potrebna je predhodna najava za prevzem!

Določila so v celo objavljena v Splošnih pogojih

Plačilo ponudbe se lahko izvede preko vaše spletne banke ali z varnim on-line plačillom, predračun pa lahko plačate tudi na banki ali pošti s pomočjo UPN naloga oz. položnice kakor tudi v vaši spletni banki.

Plačilo s kreditnimi in debetnimi karticami je varno izvedeno preko varnih plačilnih sistemov sistemov s 3Dsecure s potrditvijo v vaši mobilni denarnici/na vašen telefonu.

Plačilo na obroke:


- Minimalna vrednost naročila za obročno odplačevanje 100 EUR.- Minimalna višina mesečnega obroka 10 EUR.
- Plačilo razdelite od 3 do 84 mesečnih obrokov.
- Prvi obrok plačate šele naslednji mesec po sklenitvi.
Več informacij na: https://www.navtikaceneje.si/nakup-na-obroke-navtika

Potek:

Informativni izračun:

Pogoji in postopki vračila so del splošnih pogojev.

VRAČILO POŠKODOVANIH POŠILJK

V primeru, da je dostavna pošiljka fizično poškodovana, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi ob trenutku prevzema. Kopija zapisnika je osnova za vračilo ali menjavo izdelka.. Priporočamo, da nas o poškodovani pošiljki nemudoma obvestite po telefonu 05-3930208 oziroma na mail navtikaceneje@siol.net.

Pošiljko odnesite na najbližjo enoto dostavne službe v enakem stanju, kot ste jo prejeli, ne da bi karkoli odpirali, dodali ali odstranili vsebino ter tam izpolnite reklamacijski zapisnik za povračilo škode.

VRAČILO IZDELKA

Kupec lahko pri nakupu v spletni trgovini www.navtikaceneje.si v 14 dneh po prejemu izdelka od nakupa posameznega izdelka odstopi, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog za svojo odločitev in nam to sporoči. Če je potrošnik blago že prejel in odstopi od pogodbe, mora prejeto blago vrniti v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe. Šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo. Po preteku tega roka pa pravica do odstopa od pogodbe preneha. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Obrazec za uveljavitev pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo ali  zunaj poslovnih prostorov: klikni tu za obrazec

Potrošnik mora predložiti obvestilo o odstopu na obrazcu ali z nedvoumno izjavo, iz katere jasno izhaja, da odstopa od pogodbe. Šteje se, da je potrošnik podal odstopno izjavo pravočasno, če jo pošlje v roku, določenem za odstop od pogodbe. Zgolj vračilo prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe brez posebne izjave o odstopu ne šteje za odstop niti zgolj zavrnitev sprejema blaga sama po sebi, niti samo telefonsko sporočilo.

Genlog d.o.o., nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe, vrne vsa prejeta plačila. Podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj. Potrošnik krije stroške vračila blaga.

POTEK VRAČILA

- kupljen izdelek, ki vam ne odgovarja pošljete z računom ali dokazilom o plačilu in vso pripadajočo dokumentacijo na naslov: Genlog d.o.o., Ulica 9. septembra 45, 5290 šempeter. Stroške vračila krije potrošnik.

- izdelek je potrebno primerno embalirati in s tem z ustrezno skrbnostjo zaščititi pred poškodovanjem;

- s kupljenim izdelkom se na lastne stroške osebno oglasite na sedežu podjetja in tam opravite vračilo kupljenega blaga skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo ter računom ali dokazilom o plačilu;

Izdelek lahko zamenjate z drugim izdelkom, v kolikor izrazite željo po vračilu kupnine, vam jo vrnemo izključno preko osebnega bančnega računa (TRR nam morate v postopku vračila sporočiti). Gotovine ne izplačujemo!

Kupec lahko vrne izdelke, ki jim je bila odprta embalaža ali odstranjen varnostni pečat, vendar odgovarja za zmanjšanje vrednosti.

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri :
- nakupu blagu ali storitev, katerih cena je odvisna od nihanj na trgih, na katera podjetje nima vpliva in ki lahko nastopijo v roku odstopa od pogodbe;
- pri blagu, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam (denimo navtične tkanine rezane po dimenzijah potrošnika);
- pri blagu, ki je hitro pokvarljivo ali mu hitro preteče rok uporabe;
- pri opravljanju storitev, če podjetje pogodbo v celoti izpolni ter se je opravljanje storitve začelo na podlagi potrošnikovega izrecnega predhodnega soglasja in s privolitvijo, da izgubi pravico do odstopa od pogodbe, ko jo podjetje v celoti izpolni;
- pri dobavi zapečatenih avdio- ali videoposnetkov in računalniških programov, če je potrošnik po dostavi odprl varnostni pečat (denimo digitalna navigacijska kartografina na trajnih nosilcih);
- pri dobavi zapečatenega blaga, ki ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov, če je potrošnik po dostavi odprl pečat;
- pri dobavi blaga, ki je zaradi svoje narave neločljivo pomešano z drugimi predmeti;

Povezan izdelek v souporabi