Fishfinder GARMIN STRIKER PLUS 4

  • Znižano za 3%
  €153,24, shrani €4,40
 • €148,84
 • (vključno z DDV)

Globinomer Garmin STRIKER 4 je optimum med ceno in fukcionalnostjo globinomerja - fishfinderja. Instrument ima barvni zaslon 4.3" HVGA, 480x272 pikslov. Opremljen je z novo tehnologijo CHIRP Dobavljen z sondo 50/77/200 kHz (200 W) – CHIRP za montažo na krmi in kablovjem. Prikaz vrste dna, ribe, temperature vode. Deluje do ca. 274m. Ponuja možnost, da si shranite GPS kordinato kjer ste volivi, priveza in razp za spust v vodo. Dimenzije instrumenta: 9.8 x 17.4 x 4.5 cm Razred nepropustnosti: IPX7 

Jezik funkcij inštrumenta tudi Slovenski jezik

Splošno

Mere naprave, Š x V x G9.8 x 17.4 x 4.5 cm
Velikost zaslona, Š x V4.3 palcev
Ločljivost zaslona, Š x V272 x 480 pixels
Vrsta zaslonaQSVGA
Teža0.3 kg
Nazivna vodotesnostIPX7
Oddajna moč300 W (RMS)

Funkcije in specifikacije za sonarje

Sonar z možnostjo dveh uporabe dveh frekvenc (50/200 kHz)
Sonar z možnostjo dveh uporabe dveh žarkov (77/200 kHz)
Podprte frekvence
 • Običajni: 50/77/200 kHz
 • CHIRP (srednje- in visokofrekvenčni)
 • ClearVü 260/455/800 kHz
Zaklep dna (prikazuje vračanje od dna navzgor)DA
Dnevnik in grafikon temperature vodeDA

Funkcije za iskanje rib

Povečava z razdeljenim zaslonomDA
Ultrascroll® (prikazuje ribe pri višjih hitrostih plovila)DA
Prepoznavanje simbolov rib (pomaga pri prepoznavanju rib)DA
Tehnologija samodejne ojačitve (zmanjšuje zmedo, poudari cilje)DA
Prilagodljiva črta globine (meri globino podvodnih predmetov)DA
Prikazovalnik A (prikaz rib, ki prehajajo skozi žarek pretvornika, v živo)DA
Senzor za merjenje temperature vode je priloženDA

Dodatno

Dodatno
 • Integriran GPS
 • Označevanje točk poti
 • Sled po tleh (COG)
 • Tok pri napetosti 12 V: 0.40 A

Navodila: http://static.garmin.com/pumac/STRIKER_Plus_OM_SL.pdf Navodila za uporabo: http://static.garmin.com/pumac/STRIKER_4-5-7_OM_SL.pdf

Kol:  
 • Dostava

  Stroški dostave so izračunani in prikazani v realnem času

 • Načini plačila

  logoMC-Visa-MA_1.png

 • Vračila

  Varen nakup z možnostjo vračila

Globinomer Garmin STRIKER 4 je optimum med ceno in fukcionalnostjo globinomerja - fishfinderja. Instrument ima barvni zaslon 4.3" HVGA, 480x272 pikslov. Opremljen je z novo tehnologijo CHIRP Dobavljen z sondo 50/77/200 kHz (200 W) – CHIRP za montažo na krmi in kablovjem. Prikaz vrste dna, ribe, temperature vode. Deluje do ca. 274m. Ponuja možnost, da si shranite GPS kordinato kjer ste volivi, priveza in razp za spust v vodo. Dimenzije instrumenta: 9.8 x 17.4 x 4.5 cm Razred nepropustnosti: IPX7 Navodila: http://static.garmin.com/pumac/STRIKER_Plus_OM_SL.pdf

  • Teža
   1 kg
  • SKU
   SYG4P NN004GFN

DOSTAVA 
Dostava je možna le za zaključena naročila, torej potrjena in plačana. Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku, k znaša 3-28 dni.
Dostavo izvajamo v sodelovanju GLS, Pošto Slovenije ali Interevropo, vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo brez predhodnega obvestila.
V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v navedenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.
V času praznikov, dopustov in med vikendi se lahko rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.
V postopku izbora načina dostave, lahko določite, da pošiljko osebno prevzamete na sedežu podjetja. Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona. Po prejetju sporočila nam sporočite nameravani datum in uro prevzema. Nenajavljen prihod in prevzem ni možen. Blago mora biti vnaprej plačano (elektronske banke, s plačilno oziroma kreditno kartico ali s položnico). šteje se, da je blago plačano na dan prejema plačila na račun podjetja Genlog d.o.o., razen v primeru plačila s kartico.
Prevzem se izvede na osnovi identifikacijskega dokumenta in je mogoč izključno s strani tiste osebe, katere podatki (ime in priimek) so bili navedeni ob naročilu.

STROŠKI DOSTAVE 
Stoški dostave in priprave pošiljke so prikazani na vsakem naročilu oz. ponudbi ter so vključeni v končno vrednost. Dostava v tujino se zaračunava po veljavnem ceniku izbranega prevoznika po predhodni odpbritvi

VRAČILO POŠKODOVANIH POŠILJK 
V primeru, da je dostavna pošiljka fizično poškodovana, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi. Priporočamo, da nas o poškodovani pošiljki nemudoma obvestite po telefonu 05-3930208 oziroma na mail navtikaceneje@siol.net.
Pošiljko odnesite na najbližjo enoto dostavne službe v enakem stanju, kot ste jo prejeli, ne da bi karkoli odpirali, dodali ali odstranili vsebino ter tam izpolnite reklamacijski zapisnik za povračilo škode.  

Določila so v celo objavljena v Splošnih pogojih

Plačilo ponudbe se lahko izvede preko vaše spletne banke ali z varnim on-line plačillom.   

Plačilo s kreditnimi in debetnimi karticami je varno izvedeno preko varnih plačilnih sistemov sistemov s 3Dsecure z avtentikacijskim SMS-jem s strani banke

Pogoji in postopki plačila so del splošnih pogojev.

VRAČILO IZDELKA 
Kupec lahko pri nakupu v spletni trgovini www.navtikaceneje.si v petnajstih dneh po prejemu izdelka od nakupa posameznega izdelka odstopi, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog za svojo odločitev in nam to sporoči. Če je potrošnik blago že prejel in odstopi od pogodbe, ga vrne ali izroči podjetju nemudoma, oziroma najpozneje v 14 dneh. Šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo. Po preteku tega roka pa pravica do odstopa od pogodbe preneha. Vrnjeni izdelek mora biti neuporabljen, v originalno zaprti embalaži, nepoškodovan sicer se vračilo ne šteje kot veljavno.  
Zahtevek za vračilo lahko vložite na spletni strani www.navtikaceneje.si ali nas pred vračilom pisno obvestite po elektronski pošti oz. nam namero sporočite po telefonu, da se dogovorimo o najboljši rešitvi. Genlog d.o.o. zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga. Genlog d.o.o. se obvezuje vrniti kupnino skupaj s stroški dostave v 14 dneh. Potrošnik krije stroške vračila blaga. Artikli kupljeni na posebnih akcijah kot denimo "praznimo zaloge, akcije" se ne prevzamejo v vračilo razen iz garancijskih razlogov. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.
Tkanin in blaga rezanega po naročilu stranke ni moč vračati. Pred vračilom pokrival in cerade jih je potrebno očistiti v kemični čistilnici. Vračila poškodovanih, umazanih pokrival in cerad ali očiščenih z uporabo drugih čistil ne preiznamo.

NAROČILO IZDELKOV, KI NISO NA SPLETNI STRANI
Po posebnem dogovoru lahko kupec naroči izdelke, ki niso v redni ponudbi in niso objavljeni na spletni strani, ampak jih je možno dobaviti, potrošnik ne more odstopiti od  naročila skladno z določilo ZVPot.

POTEK VRAČILA 
- kupljen izdelek, ki vam ne odgovarja pošljete z računom in vso pripadajočo dokumentacijo na naslov: Genlog d.o.o., Ulica 9. septembra 45, 5290 šempeter. Stroške vračila krije potrošnik.
- izdelek je potrebno ustrezno pripraviti za transport;
- s kupljenim izdelkom se na lastne stroške osebno oglasite na sedežu podjetja in tam opravite vračilo kupljenega blaga skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo ter računom;
Izdelek lahko zamenjate z drugim izdelkom, v kolikor izrazite željo po vračilu kupnine, vam jo vrnemo izključno preko osebnega bančnega računa (TRR nam morate v postopku vračila sporočiti). Gotovine ne izplačujemo!
Genlog d.o.o. se obvezuje, da bo potrošniku vrnila denar za nepoškodovan in nerabljen izdelek v originalni količini ter zapakiran v originalni embalaži s pripadajočimi navodili oz. vsemi pripadajočimi elementi. V primeriu, da niso bili dostavljeni vsi sestani deli se vračilo kupnine zadrži do izpolnitve potrošnikovih obvez. 
Odstop od pogodbe ni mogoč pri pogodbah/naročilih, katerih predmet nakupa so smole, gel coati, kemične substance, ko je bila embalaža že odprta ali izdelani v barvah po želji kupca, pri mehanskih ali električnih sklopih in orodjih, ki ste ga že uporabili ali mi je bila odstranjena garancijska nalepka oz. varnostni pečat.