Zunanji prenosni gorilnik - štedilnik na butan

 • €25,44
 • (vključno z DDV)

Zunanji prenosni kuhalnik - štedilnik na butan

Štedilnik je idealen za kampiranje in kuhanje v zunanjih prostorih. Konstrukcija je kompaktna, lahka in robustna. Spremenljivo uravnavanje veličine plamena - temperature. Enostavno vstavljanje plinskega vložka/kartuše (slednja ni priložena). Avtonomija cca. 90 minut pri maksimalnem delovanju. V priročni torbi-kovčku je enostavno prenosljiv, ni za uporabo v zaprtih prostorih. Piezo električni vžig. Za kozice do max. 25 cm premera

Tehnični podatki:

širina 330 mm

globina 290 mm

višina 80 mm

teža 1,2 kg

moč 2000 Watt

Kol:  
 • Dostava

  Stroški dostave so izračunani in prikazani v realnem času

 • Načini plačila

  logoMC-Visa-banka_1.png

 • Vračila

  Varen nakup z možnostjo vračila

NAVODILA ZA SESTAVLJANJE, UPORABO IN VZDRŽEVANJE
Pomembno: pozorno preberite naslednja navodila in se seznanite z napravo preden jo priključite na plinsko jeklenko.  
Ta navodila shranite za nadaljnjo uporabo. Zaradi lastne varnosti pozorno preberite naslednja navodila in jih shranite za nadaljnjo uporabo.
Pozor: pri uporabi naprave nastajajo izpusti ogljikovega dioksida, ki je lahko nevaren, če se  nabira v prostoru. Izdelek lahko uporabite samo na odprtem ali v prostorih, ki imajo ustrezno prezračevanje, ki omogoča dovod potrebnega zraka za izgorevanje in preprečuje nastajanje mešanic plinov, ki niso izgoreli.
Uporablja se IZKLJUČNO s plinsko kartušo KEMPER št. 577
UPORABA ZNOTRAJ BIVALNIH PROSTOROV JE PREPOVEDANA

Tehnični podatki grelne plošče
Varnostna navodila:
- Napravo uporabljajte samo na odprtem ali v dobro prezračevanih prostorih z varnostno razdaljo stran od katerega koli izvira toplote, plamena ali isker in stran od umazanije (nakopičene) in vnetljivega materiala.
- Grelno ploščo vedno postavite na tla ali na podlago v vodoravnem položaju. Grelne plošče ne polagajte na lesene ali plastične površine ali na vnetljive materiale.
- V nobenem primeru ne izvajajte sprememb na vaši grelni plošči in ne razstavljajte naprave in njenih sestavnih delov. Popravila lahko na napravi izvaja samo kvalificirano osebje.
- Nikoli ne izpostavljajte naprave temperaturam, ki so višje od 40°C
- Preverite, da naprava ni poškodovana. Poškodovane naprave ne smete uporabljati.
- Preden priključite plinsko kartušo, se prepričajte, da je priključek v dobrem stanju.
- Ne uporabljajte grelne plošče za druge namene razen za kuhanje
- Nikoli ne uporabite naprave, ki ima poškodovan ali obrabljen tesnilni priključek.
- Nikoli ne uporabite naprave, iz katere uhaja plin, je obrabljena ali slabo deluje.
- Nikoli ne odlagajte vnetljivih predmetov bližje od 1 m nad ali ob grelni plošči.
- Pazite, da domače živali ne morejo priti v bližino grelne plošče
- Nikoli ne zapustite grelne plošče brez nadzora
- POZOR: deli, ki dosežejo zelo visoke temperature, so lahko dostopni. Pazite, da otroci nimajo dostopa do naprave.
- Nikoli ne uporabljajte posod, ki imajo premer dna večji od 25 cm.
- Prepričajte se, da je opora za lonec usmerjena navzgor.

Podatki o uporabi kartuš
- Uporabljajte  izključno  plinske  kartuše  KEMPER  št.  577.  Prilagajanje  naprave  drugim  plinskim  kartušam  je  lahko nevarno.
- Vsi postopki pričvrstitve ali zamenjave kartuše se morajo izvesti v dobro prezračevanem prostoru in stran od plamena ali vnetljivih materialov.
- Pozorno preberite navodila na embalaži kartuše, preden jo uporabite
- Nikoli ne polnite kartuše, ki je namenjena odlaganju.
- Napravo vedno hranite stran od otrok
- Ne vdihujte plina, ki prihaja iz kartuše ali dima, ki nastaja ob uporabi naprave.
- Medtem ko se ukvarjate s kartušo, ne kadite.

V PRIMERU UHAJANJA (VONJ PO PLINU) NEMUDOMA ODNESITE NAPRAVO NA ODPRTO OZIROMA V DOBRO PREZRAČEVAN PROSTOR, V KATEREM NI VNETLJIVIH VIROV, KJER BOSTE LAHKO PREVERILI UHAJANJE IN GA ZAUSTAVILI. ČE ŽELITE PREVERITI tesnilo NA VAŠI NAPRAVI, TO NAREDITE NA ODPRTEM IN NIKOLI NE IŠČITE UHAJANJA S POMOČJO PLAMENA, AMPAK S POMOČJO MILNICE.

NAVODILA ZA UPORABO
Prižiganje naprave
Grelno ploščo postavite na stabilno in vodoravno površino. Ne postavljajte skupaj dveh ali več gorilnikov. Grelno ploščo postavite daleč stran od vnetljivih snovi ali stvari, ki jih lahko vročina poškoduje. Nosilno ploščo za posodo obrnite navzdol in pri tem pazite, da so vogali 90° obrnjeni proti odprtini za priključitev kartuše. Kartušo namestite v pripadajočo odprtino tako, da zarezo na njenem grlu poravnate z varnostnim zatičem. Prepričajte se, da je sprožilec na grelni plošči zaklenjen – v položaju OFF (obrnjen v desno). Premaknite vzvod za priključitev kartuše v zaklenjeni položaj “LOCK”. Sprožilec obrnite v levo vse do položaja “ON”, kjer se bo plamen zanetil s pomočjo piezo mehanizma. Plamen nastavite tako, da bo ustrezal vašim potrebam.  

Opozorilo: naprava ni opremljena z varnostnim sistemom za samodejni plina zapiranja (termočlen)
Ugašanje naprave Če želite ugasniti ogenj, do konca obrnite sprožilec v položaj “OFF”. Premaknite vzvod za priključitev kartuše v položaj za odklepanje (“RELEASE”). Počakajte, da se plošča ohladi in jo šele nato shranite. V primeru daljše neuporabe izdelka je nujno, da odstranite kartušo iz naprave.

Menjava kartuše
Prepričajte se, da je sprožilo na grelni plošči ZAPRTO. Sprožilo je v položaju OFF (obrnjen v desno). Preverite, da je priključitveni vzvod v odklenjenem položaju (“RELEASE”). Odprite pokrov vsebnika za kartušo in odstranite kartušo. Preverite, da so tesnila dobro ohranjena. Kartušo položite v njeno ohišje tako, da zarezo na grlu kartuše poravnate z varnostnim zatičem. Premaknite priključni vzvod v zaklenjeni položaj (“LOCK”). Proizvajalec ne odgovarja za poškodbe stvari in ljudi, ki so posledica nepravilne uporabe in uporabe, ki ni skladna s temi navodili. Izdelek je v garanciji dve leti od datuma nakupa in velja samo, če izdelek ni bil spremenjen, poškodovan in ni padel z višine. Garancijo lahko uveljavljate samo z računom, ki potrjuje nakup in ima naveden datum nakupa. V primeru poškodb, ki nastanejo zaradi nepravilne uporabe izdelka, garancija ne velja.

  • Teža
   1,2 kg
  • SKU
   FPG987 KAR03PID

DOSTAVA 
Dostava je možna le za zaključena naročila, torej potrjena in plačana. Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku, k znaša 3-28 dni.
Dostavo izvajamo v sodelovanju GLS, Pošto Slovenije ali Interevropo, vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo brez predhodnega obvestila.
V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v navedenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.
V času praznikov, dopustov in med vikendi se lahko rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.
V postopku izbora načina dostave, lahko določite, da pošiljko osebno prevzamete na sedežu podjetja. Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona. Po prejetju sporočila nam sporočite nameravani datum in uro prevzema. Nenajavljen prihod in prevzem ni možen. Blago mora biti vnaprej plačano (elektronske banke, s plačilno oziroma kreditno kartico ali s položnico). šteje se, da je blago plačano na dan prejema plačila na račun podjetja Genlog d.o.o., razen v primeru plačila s kartico.
Prevzem se izvede na osnovi identifikacijskega dokumenta in je mogoč izključno s strani tiste osebe, katere podatki (ime in priimek) so bili navedeni ob naročilu.

STROŠKI DOSTAVE 
Stoški dostave in priprave pošiljke so prikazani na vsakem naročilu oz. ponudbi ter so vključeni v končno vrednost. Dostava v tujino se zaračunava po veljavnem ceniku izbranega prevoznika po predhodni odpbritvi

VRAČILO POŠKODOVANIH POŠILJK 
V primeru, da je dostavna pošiljka fizično poškodovana, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi. Priporočamo, da nas o poškodovani pošiljki nemudoma obvestite po telefonu 05-3930208 oziroma na mail navtikaceneje@siol.net.
Pošiljko odnesite na najbližjo enoto dostavne službe v enakem stanju, kot ste jo prejeli, ne da bi karkoli odpirali, dodali ali odstranili vsebino ter tam izpolnite reklamacijski zapisnik za povračilo škode.  

Določila so v celo objavljena v Splošnih pogojih

Plačilo ponudbe se lahko izvede preko vaše spletne banke ali z varnim on-line plačillom, predračun pa lahko plačate tudi na banki ali pošti s pomočjo UPN naloga oz. položnice.  

Plačilo s kreditnimi in debetnimi karticami je varno izvedeno preko varnih plačilnih sistemov sistemov s 3Dsecure z avtentikacijskim SMS-jem s strani banke oz m-denarnico.

Pogoji in postopki vračila so del splošnih pogojev.

VRAČILO POŠKODOVANIH POŠILJK

V primeru, da je dostavna pošiljka fizično poškodovana, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi - GLS oz. Pošti Slovenije. Priporočamo, da nas o poškodovani pošiljki nemudoma obvestite po telefonu 05-3930208 oziroma na mail navtikaceneje@siol.net.

Pošiljko odnesite na najbližjo enoto dostavne službe v enakem stanju, kot ste jo prejeli, ne da bi karkoli odpirali, dodali ali odstranili vsebino ter tam izpolnite reklamacijski zapisnik za povračilo škode.

VRAČILO IZDELKA

Kupec lahko pri nakupu v spletni trgovini www.navtikaceneje.si v 14 dneh po prejemu izdelka od nakupa posameznega izdelka odstopi, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog za svojo odločitev in nam to sporoči. Če je potrošnik blago že prejel in odstopi od pogodbe, mora prejeto blago vrniti v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe. Šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo. Po preteku tega roka pa pravica do odstopa od pogodbe preneha. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Obrazec za uveljavitev pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo ali  zunaj poslovnih prostorov: klikni tu za obrazec

Potrošnik mora predložiti obvestilo o odstopu na obrazcu ali z nedvoumno izjavo, iz katere jasno izhaja, da odstopa od pogodbe. Šteje se, da je potrošnik podal odstopno izjavo pravočasno, če jo pošlje v roku, določenem za odstop od pogodbe. Zgolj vračilo prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe brez posebne izjave o odstopu ne šteje za odstop niti zgolj zavrnitev sprejema blaga sama po sebi, niti samo telefonsko sporočilo.

Genlog d.o.o., nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe, vrne vsa prejeta plačila. Podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj. Potrošnik krije stroške vračila blaga.

POTEK VRAČILA

- kupljen izdelek, ki vam ne odgovarja pošljete z računom ali dokazilom o plačilu in vso pripadajočo dokumentacijo na naslov: Genlog d.o.o., Ulica 9. septembra 45, 5290 šempeter. Stroške vračila krije potrošnik.

- izdelek je potrebno primerno embalirati in s tem z ustrezno skrbnostjo zaščititi pred poškodovanjem;

- s kupljenim izdelkom se na lastne stroške osebno oglasite na sedežu podjetja in tam opravite vračilo kupljenega blaga skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo ter računom ali dokazilom o plačilu;

Izdelek lahko zamenjate z drugim izdelkom, v kolikor izrazite željo po vračilu kupnine, vam jo vrnemo izključno preko osebnega bančnega računa (TRR nam morate v postopku vračila sporočiti). Gotovine ne izplačujemo!

Kupec lahko vrne izdelke, ki jim je bila odprta embalaža ali odstranjen varnostni pečat, vendar odgovarja za zmanjšanje vrednosti.

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri :
- nakupu blagu ali storitev, katerih cena je odvisna od nihanj na trgih, na katera podjetje nima vpliva in ki lahko nastopijo v roku odstopa od pogodbe;
- pri blagu, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam (denimo navtične tkanine rezane po dimenzijah potrošnika);
- pri blagu, ki je hitro pokvarljivo ali mu hitro preteče rok uporabe;
- pri opravljanju storitev, če podjetje pogodbo v celoti izpolni ter se je opravljanje storitve začelo na podlagi potrošnikovega izrecnega predhodnega soglasja in s privolitvijo, da izgubi pravico do odstopa od pogodbe, ko jo podjetje v celoti izpolni;
- pri dobavi zapečatenih avdio- ali videoposnetkov in računalniških programov, če je potrošnik po dostavi odprl varnostni pečat (denimo digitalna navigacijska kartografina na trajnih nosilcih);
- pri dobavi zapečatenega blaga, ki ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov, če je potrošnik po dostavi odprl pečat;
- pri dobavi blaga, ki je zaradi svoje narave neločljivo pomešano z drugimi predmeti;

Povezan izdelek v souporabi