Navtika ceneje :: Profil

Ustvari uporabniški profil

Ustvarite svoj uporabniški račun in poenostavite naročanje naših izdelkov! Pazite na pravilen vnos podatkov, ki so pomembni za izvedbo naročila, izdaje računa oz. predračuna ter dostavo

Vnos podatkov v polja označena z * je obvezen.

*
*
 
 
 
*
Registriraj se
*
*
*
Prihranite! Naročite se na naša obvestila o akcijskih ponudbah in novostih!
 

Obvestila vam bomo pošiljali največ 3-krat mesečno.
Bodite seznanjeni s prihranki, novostmi in ugodnostmi, ki vam jih ponujamo! Naročite se na naše novice.
Zagotavljanje varnosti: vpišite številke varnostne kode, ki so prikazane na sliki :


*
 
 
Upravljavec vaših zgoraj vnesenih osebnih podatkov je podjetje Genlog d.o.o., ki jih zbira in obdeluje skladno z zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Od prejemanja obvestil po elektronski pošti se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na povezavo za odjavo ali pa odznačite ustrezno izbirno polje v vašem uporabniškem računu.
Za vse informacije o obdelavi osebnih podatkov oziroma vaših pravicah posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki (pravica do dostopa, popravka, izbrisa, omejitve obdelave, prenosljivosti in ugovora), lahko preverite na tej spletni strani ali kontaktirate upravljavca osebnih Genlog d.o.o., Ulica 9. september 45, 5290 Šempeter, po pošti, elektronski pošti na navtikaceneje@siol.net ali pa na telefon +386 (0)5 393 02 08.
Darilni boni

 
Naše spletno mesto lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani »piškotek«. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, koliko krat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika. Če pa nam te podatke posredujete sami, denimo z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.
Vedno imate možnost da spremenite nastavitve, katere piškotke sprejmete ali zavrnete.
V kolikor želite spremeniti nastavitve piškotkov lahko to storite s klikom na gumb "Spremeni nastavitve" ali na sledeči povezavi