|

Črpalka za pretakanje goriva Seaflo na baterijski pogon

 • €52,46
 • (vključno z DDV)

Tehnični podatki:
Čas delovanja: 1 ura
Dolžina sesalne cevi: 446 mm
Dolžina izpustne cevi: 1050 mm
Pretok: 9 litrov na minuto
Max. višinska razlika pretakanja: 1,5 m
Napetost: 3 Volte
Baterije: 4x AAAA (niso priložene)

Lastnosti:
Črpalka za pretakanje goriva SEAFLO je zasnovana tako, da vam ni potrebno dvigovanje težjih posod z gorivom pri prečrpavanju slednjega. Razpoložljivi sta dve različici črpalke za pretakanje goriva. Prva je z baterijami tipa AAAA, ki niso vključene oz priložene izdelku, druga z vključenimi litijevimi baterijami. Opremljena je s senzorjem, ki samodejno zaustavi črpanje, ko je rezervoar napolnjen. Lahko se uporablja za pretakanje vode (nepitne), bencina, dizelskega goriva, antifriza, lahkega olja, detergentov itd. Cena za kos, brez kante.

Kol:  
 • Dostava

  Stroški dostave so izračunani in prikazani v realnem času

 • Načini plačila

  logoMC-Visa-banka_1.pngPlačilo na obroke:

  placilo%20na%20obroke-navtika_3.pngZa naročila nad 100 EUR, min. višina obroka 10 EUR, do 84 obrokov.
  Prvi obrok plačate šele naslednji mesec po sklenitv
  Klikni in si izračunaj vrednost obroka

 • Vračila

  Varen nakup z možnostjo vračila

NAVODILA
PREVIDNOSTNI UKREPI PRI UPORABI Ta navodila so namenjena zagotoviti pravilno, varno uporabo izdelka in preprečiti poškodbe morebitno tveganje ali škodo za vas in/ali druge ljudi. SEAFLO ne ne prevzema nobene odgovornosti za kakršno koli okvaro izdelka, okvaro in škodo, ki je nastala zaradi nepravilne uporabe s strani uporabnika ali tretjih oseb.

POZOR NEVARNOST: Ne uporabljajte s koncentriranimi kislinami. Uporabljajte samo s tekočinami, ki so opisane v specifikacijah.

Te črpalke ne uporabljajte za pretakanje naslednjih tekočin: acetona, benzena, krezol, etil fenol, metil etil, koncentrirana tekoča kavstična soda, dušikova kislina, kislina klorovodikova, žveplova kislina, razredčila ali topila itd.

Te črpalke ne uporabljajte v bližini ognja. Ne točite goriva neposredno, ko je vozilo ali oprema vklopljena. Črpalke ne puščajte brez nadzora. Črpalko uporabljajte na ravnih tleh. Otrokom ne dovolite uporabe izdelka brez nadzora odrasle osebe.

OPOZORILA: Po uporabi črpalke je ne postavite na bok ali na glavo, da se izognete poškodbi baterije. Po vsaki uporabi odstranite ostanke tekočine iz odtočne cevi. Ne spreminjajte ali razstavljajte črpalke. Črpalke ne zaganjajte "na suho" ali pustite, da deluje prazna brez dekantiranja. Po uporabi črpalke obvezno izklopite napajanje. Odstranite baterijo, če je ne boste uporabljali dlje časa. Črpalke ne stresajte. Ne uporabljajte za pitno vodo. Uporabljajte samo čisto tekočino brez ostankov ali trdih delcev. Črpalke ne postavljajte v vlažen prostor. Ne uporabljajte deteriorinanih ali onesnaženih tekočin in goriv. Te črpalke ne uporabljajte za vroče tekočine nad 40 °C (104 °F). Uporabljajte ga samo v odprtih, hladnih in dobro prezračenih prostorih. Ustavite in ponastavite po 5 minutah neprekinjene uporabe, da preprečite pregrevanje.

ODPRAVLJANJE TEŽAV

TEŽAVARAZLOGIAKCIJE
1. Pritisnite gumb za zagon, indikatorska lučka ne sveti, in črpalka ne dela.(1) Moč baterije je nižje od zahtev.Za 599900: zamenjajte baterijo oz postavite baterijo, kot je potrebno.
(2) Baterija je nameščena nepravilno.Za 599901:
napolnite baterijo
2. Hitrost črpalke je nizka in indikatorska lučka je zatemnjena(1) Moč baterije je nižje od zahtev.Za 599900: zamenjajte baterijo (4 x AAAA).
Za 599901:
napolnite baterijo
3. Ko pritisnete gumb za zagon, črpalka se zažene, vendar nenadoma preneha delovati.Odprtina za olje je morda zamašena. Odstranite predmete iz odprtine za olje.
4. Pritisnite gumb za zagon in nato gumb indikatorske lučke ugasnejo in črpalka ne deluje.Senzor izhoda ima v stiku z malo tekočine.Očistite ali odstranite tekočino na senzor izhoda.
5. Črpalka preneha delovati, preden je senzor prenizek inSenzor je pozicioniran prenizko n pride v kontakt s tekočino prehitroDvignite pištolo za dotok goriva da s tem dvignete senzor 
  • Teža
   2,5 kg
  • SKU
   599900 NN004GFN

DOSTAVA 
Dostava je možna le za zaključena naročila, torej potrjena in plačana. Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku, k znaša 3-28 dni.
Dostavo izvajamo v sodelovanju GLS, Pošto Slovenije ali Interevropo, vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo brez predhodnega obvestila.
V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v navedenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.
V času praznikov, dopustov in med vikendi se lahko rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.
V postopku izbora načina dostave, lahko določite, da pošiljko osebno prevzamete na sedežu podjetja. Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona. Po prejetju sporočila nam sporočite nameravani datum in uro prevzema. Nenajavljen prihod in prevzem ni možen. Blago mora biti vnaprej plačano (elektronske banke, s plačilno oziroma kreditno kartico ali s položnico). šteje se, da je blago plačano na dan prejema plačila na račun podjetja Genlog d.o.o., razen v primeru plačila s kartico.
Prevzem se izvede na osnovi identifikacijskega dokumenta in je mogoč izključno s strani tiste osebe, katere podatki (ime in priimek) so bili navedeni ob naročilu.

STROŠKI DOSTAVE 
Stoški dostave in priprave pošiljke so prikazani na vsakem naročilu oz. ponudbi ter so vključeni v končno vrednost. Dostava v tujino se zaračunava po veljavnem ceniku izbranega prevoznika po predhodni odpbritvi

VRAČILO POŠKODOVANIH POŠILJK 
V primeru, da je dostavna pošiljka fizično poškodovana, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi ob trenutku prevzema. Kopija zapisnika je osnova za vračilo ali menjavo izdelka. Priporočamo, da nas o poškodovani pošiljki nemudoma obvestite po telefonu 05-3930208 oziroma na mail navtikaceneje@siol.net.
Pošiljko odnesite na najbližjo enoto dostavne službe v enakem stanju, kot ste jo prejeli, ne da bi karkoli odpirali, dodali ali odstranili vsebino ter tam izpolnite reklamacijski zapisnik za povračilo škode.  

OSEBNI PREVZEM
Možen je le za predhodno plačana naročila, na sedežu podjetja ob delavnikih med 10.00 in 14.00 uro po prejemu pisnega obvestila, da je naročilo pripravljeno za prevzem. Kupec prejme pisno obvestilo na elektronsko pošto, ki jo je navedel ob spletnem nakupu.
Brezplačna hramba naročila do 7 delovnih dni. Po preteku 7 dni se naročilo odda v skladiščenje v Šempeter pri Gorici v eno izmed razpoložljivih skladiščnih prostorov, na stroške kupca, po veljavnih cenah objavljenih na strani https://storing-cargo.com/sl/cenik-skladiscenje-slovenija/. Stroške hrambe kupec poravna neposredno ponudniku skladiščnega prostora. Potrebna je predhodna najava za prevzem!

Določila so v celo objavljena v Splošnih pogojih

Plačilo ponudbe se lahko izvede preko vaše spletne banke ali z varnim on-line plačillom, predračun pa lahko plačate tudi na banki ali pošti s pomočjo UPN naloga oz. položnice kakor tudi v vaši spletni banki.

Plačilo s kreditnimi in debetnimi karticami je varno izvedeno preko varnih plačilnih sistemov sistemov s 3Dsecure s potrditvijo v vaši mobilni denarnici/na vašen telefonu.

Plačilo na obroke:


- Minimalna vrednost naročila za obročno odplačevanje 100 EUR.- Minimalna višina mesečnega obroka 10 EUR.
- Plačilo razdelite od 3 do 84 mesečnih obrokov.
- Prvi obrok plačate šele naslednji mesec po sklenitvi.
Več informacij na: https://www.navtikaceneje.si/nakup-na-obroke-navtika

Potek:

Informativni izračun:

Pogoji in postopki vračila so del splošnih pogojev.

VRAČILO POŠKODOVANIH POŠILJK

V primeru, da je dostavna pošiljka fizično poškodovana, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi ob trenutku prevzema. Kopija zapisnika je osnova za vračilo ali menjavo izdelka.. Priporočamo, da nas o poškodovani pošiljki nemudoma obvestite po telefonu 05-3930208 oziroma na mail navtikaceneje@siol.net.

Pošiljko odnesite na najbližjo enoto dostavne službe v enakem stanju, kot ste jo prejeli, ne da bi karkoli odpirali, dodali ali odstranili vsebino ter tam izpolnite reklamacijski zapisnik za povračilo škode.

VRAČILO IZDELKA

Kupec lahko pri nakupu v spletni trgovini www.navtikaceneje.si v 14 dneh po prejemu izdelka od nakupa posameznega izdelka odstopi, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog za svojo odločitev in nam to sporoči. Če je potrošnik blago že prejel in odstopi od pogodbe, mora prejeto blago vrniti v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe. Šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo. Po preteku tega roka pa pravica do odstopa od pogodbe preneha. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Obrazec za uveljavitev pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo ali  zunaj poslovnih prostorov: klikni tu za obrazec

Potrošnik mora predložiti obvestilo o odstopu na obrazcu ali z nedvoumno izjavo, iz katere jasno izhaja, da odstopa od pogodbe. Šteje se, da je potrošnik podal odstopno izjavo pravočasno, če jo pošlje v roku, določenem za odstop od pogodbe. Zgolj vračilo prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe brez posebne izjave o odstopu ne šteje za odstop niti zgolj zavrnitev sprejema blaga sama po sebi, niti samo telefonsko sporočilo.

Genlog d.o.o., nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe, vrne vsa prejeta plačila. Podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj. Potrošnik krije stroške vračila blaga.

POTEK VRAČILA

- kupljen izdelek, ki vam ne odgovarja pošljete z računom ali dokazilom o plačilu in vso pripadajočo dokumentacijo na naslov: Genlog d.o.o., Ulica 9. septembra 45, 5290 šempeter. Stroške vračila krije potrošnik.

- izdelek je potrebno primerno embalirati in s tem z ustrezno skrbnostjo zaščititi pred poškodovanjem;

- s kupljenim izdelkom se na lastne stroške osebno oglasite na sedežu podjetja in tam opravite vračilo kupljenega blaga skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo ter računom ali dokazilom o plačilu;

Izdelek lahko zamenjate z drugim izdelkom, v kolikor izrazite željo po vračilu kupnine, vam jo vrnemo izključno preko osebnega bančnega računa (TRR nam morate v postopku vračila sporočiti). Gotovine ne izplačujemo!

Kupec lahko vrne izdelke, ki jim je bila odprta embalaža ali odstranjen varnostni pečat, vendar odgovarja za zmanjšanje vrednosti.

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri :
- nakupu blagu ali storitev, katerih cena je odvisna od nihanj na trgih, na katera podjetje nima vpliva in ki lahko nastopijo v roku odstopa od pogodbe;
- pri blagu, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam (denimo navtične tkanine rezane po dimenzijah potrošnika);
- pri blagu, ki je hitro pokvarljivo ali mu hitro preteče rok uporabe;
- pri opravljanju storitev, če podjetje pogodbo v celoti izpolni ter se je opravljanje storitve začelo na podlagi potrošnikovega izrecnega predhodnega soglasja in s privolitvijo, da izgubi pravico do odstopa od pogodbe, ko jo podjetje v celoti izpolni;
- pri dobavi zapečatenih avdio- ali videoposnetkov in računalniških programov, če je potrošnik po dostavi odprl varnostni pečat (denimo digitalna navigacijska kartografina na trajnih nosilcih);
- pri dobavi zapečatenega blaga, ki ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov, če je potrošnik po dostavi odprl pečat;
- pri dobavi blaga, ki je zaradi svoje narave neločljivo pomešano z drugimi predmeti;

Povezan izdelek v souporabi