Air Track blazina, 6x1m, modra in siva

Izdelkov na zalogi: samo 1
  • Znižano za 20%
  €299,00, shrani €59,88
 • €239,12
 • (vključno z DDV)

Kakovostna zračna blazina-podlaga Air Track je namenjena uporabi na plaži, vodi ali kot podlaga za gimnastične vaje. Vzdržljivi varjeni in ojačani spoji, nedrseča in trpežna površina. Nameščeni bočni ročaji za lažje prenašanje. Hitro polnjenje s prenosno zračno črpalko.

Mere:
- dolžina 6 metrov
- širina 1 meter
- debelina 10 cm
- teža 18 kg

Vključeno:
- blazina Air Track HDR
- električna črpalka 220V, 600 W za napihovanje
- torba iz tkanine za shranjevanje in prenašanje
- kit za popravilo
- ročica za odvijanje ventila

Odlike:
- vodoodporni materiali
- dvojno ojačana netoksična tkanina
- površina proti drsenju
- večnamenska uporaba (gimnastika, na vodi, ipd)

Barva:
- svetlo siva podlaga
- obroba in črta: modra

Kol:  
 • Dostava

  Stroški dostave so izračunani in prikazani v realnem času

 • Načini plačila

  logoMC-Visa-banka_1.png

 • Vračila

  Varen nakup z možnostjo vračila

Opozorilo:
AirTracka ne napihujte z visokotlačnim kompresorjem ampak le z namensko, ročno tlačilko ali električno zračno črpalko.
Izdelek ne približujte ognju.
Preprečite dostop otrok do embalažnih materialov, kot so plastične vrečke in penasti polistirenski elementi - nevarnost zadušitve!
Otrok ne pustite nenadzorovane skupaj z idelkom.
Izdelek ni rešilni pripomoček.

Napihovanje:
- izdelek  položite na ravno površino ali na tla, brez ovir in ostrih predmetov ter ga odvijte
- odprite ventil na blazini in prepričajte se, da je centralni del
- prepičajte se, da je osrednji gumb ventila v poziciji, ki omogoča napihovanje. V kolikor je zaprt ga odprite s prsti tako, da ga zavrtite v smeri urinega kazalca   
- na cev zračne črpalke namestite ustrezen nastavek in  
- cev z nastavkom vstavite v ventil in pričvrstite tako, da rahlo zasukate. Drugi ekstrem vstavite v izhodno šobo zračne črpalke (OUT).
- vklopite zračno črpalko, vendar pazite, da blazine ne napihnete preveč
Opomba: v kolikor je ventil odvijačen, uporabite namensko ročico za odvijanje oz. privijanje ventila in ustrezno privijte ventil pred pričetkom napihovanja. V primeru okvare ventila mora biti slednji zamenjan saj napihovanje ni možno.
Praznjenje:
- odprite pokrov ventila
- pritisnite gumb ventila,zrak bo pričel samodejno uhajati in Air Track se prične prazniti
- za popono izpraznjenje uporabite zračno črpalko. Cev vstavite v sesalno šobo (IN) in vklopite zračno črpalko, ki bo izsesala preostali zrak. Po zaključenem postopku znova pritisnite gumb ventila, da slednjega zaprete in privite zapiralni čep, air track pa shranite priloženi v namenski vreči, da se izognete morebitnim poškodbam.
- Zračna črpalka v vsakem primeru ne sme delovati več kot 20-30 minut, saj pride do pregrevanja in posledične poškodbe


Na Air Tracku ne uporabljajte čevljev, ker lahko poškoduje površino. Uporabljajte ga na ravni površini, nad blazino naj ne bo ovir. Nanj ali v njegovo bližino ne prinašajte ostrih predmetov.
Pazite, da ne bi skakali ali pristajali bližje kot 20 cm od ventila.
Prepričajte se, da ima izdelek zadosten zračni tlak, da prepreči poškodbe. Podlaga, na katerem se nahaja Airtrack, mora biti čista, suha, ravna in brez ovir ter ostrih predmetov.
Ko premikate Airtrack, ga ne vlecite po tleh. Dvignite ga z ročaji in se izogibajte strganju ali vlečenju. Ne uporabljajte ga v dežju. To je lahko nevarno, saj površina na dežju postane spolzka.
Airtracka ne napihujte v vlažnih prostorih ali v prisotnosti vode ali drugih tekočin ampak le na suhih površinah.

POMEMBNO! Airtracka ne izpostavljajte vročini, vključno toploti zaradi daljše izpostavljenosti soncu in posledičnemu dvigu tlaka. V kolikor ga zapustite in ne uporabljate več, morate znižati zračni tlak.
Če puščate Airtrack na prostem, je priporočljivo, da zračni tlak prilagodite na najmanjšo možno mero, da zmanjšate tveganje nadtlaka v vročem vremenu (vročina lahko povzroči pretiran tlak, ki lahko povzroči odstopanje spojev).
Ko Air Track nameščate na prostem, uporabite podlogo, da se Airtrack ne predre ali drugače poškoduje. Ne shranjujte in ne prevažajte, ko je še moker.
Air Track očistite le z vodo in blagim, neagresivnim milom. Ne uporabljajte industrijskih čistil ali topil.
Nikdar uporabljajte poškodovanega Airtracka.
Nikoli ne zapustite Airtracka, ne da bi se predhodno prepričali, da je tlak nizek zaradi možnega razvoja toplote,
Prosimo, upoštevajte, da Air Tracki niso namenjeni kot podloge za pristajanje.
Izogibajte se napihovanju Airtracka na rekomeren nivo. Vedno polnite Airtrack pod nadzorom. Izpraznitev traja enako dolgo kot napihovanje.

  • Teža
   8 kg
  • SKU
   AT 6M MODRA

DOSTAVA 
Dostava je možna le za zaključena naročila, torej potrjena in plačana. Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku, k znaša 3-28 dni.
Dostavo izvajamo v sodelovanju GLS, Pošto Slovenije ali Interevropo, vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo brez predhodnega obvestila.
V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v navedenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.
V času praznikov, dopustov in med vikendi se lahko rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.
V postopku izbora načina dostave, lahko določite, da pošiljko osebno prevzamete na sedežu podjetja. Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona. Po prejetju sporočila nam sporočite nameravani datum in uro prevzema. Nenajavljen prihod in prevzem ni možen. Blago mora biti vnaprej plačano (elektronske banke, s plačilno oziroma kreditno kartico ali s položnico). šteje se, da je blago plačano na dan prejema plačila na račun podjetja Genlog d.o.o., razen v primeru plačila s kartico.
Prevzem se izvede na osnovi identifikacijskega dokumenta in je mogoč izključno s strani tiste osebe, katere podatki (ime in priimek) so bili navedeni ob naročilu.

STROŠKI DOSTAVE 
Stoški dostave in priprave pošiljke so prikazani na vsakem naročilu oz. ponudbi ter so vključeni v končno vrednost. Dostava v tujino se zaračunava po veljavnem ceniku izbranega prevoznika po predhodni odpbritvi

VRAČILO POŠKODOVANIH POŠILJK 
V primeru, da je dostavna pošiljka fizično poškodovana, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi ob trenutku prevzema. Kopija zapisnika je osnova za vračilo ali menjavo izdelka. Priporočamo, da nas o poškodovani pošiljki nemudoma obvestite po telefonu 05-3930208 oziroma na mail navtikaceneje@siol.net.
Pošiljko odnesite na najbližjo enoto dostavne službe v enakem stanju, kot ste jo prejeli, ne da bi karkoli odpirali, dodali ali odstranili vsebino ter tam izpolnite reklamacijski zapisnik za povračilo škode.  

Določila so v celo objavljena v Splošnih pogojih

Plačilo ponudbe se lahko izvede preko vaše spletne banke ali z varnim on-line plačillom, predračun pa lahko plačate tudi na banki ali pošti s pomočjo UPN naloga oz. položnice.  

Plačilo s kreditnimi in debetnimi karticami je varno izvedeno preko varnih plačilnih sistemov sistemov s 3Dsecure z avtentikacijskim SMS-jem s strani banke oz m-denarnico.

Pogoji in postopki vračila so del splošnih pogojev.

VRAČILO POŠKODOVANIH POŠILJK

V primeru, da je dostavna pošiljka fizično poškodovana, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi ob trenutku prevzema. Kopija zapisnika je osnova za vračilo ali menjavo izdelka.. Priporočamo, da nas o poškodovani pošiljki nemudoma obvestite po telefonu 05-3930208 oziroma na mail navtikaceneje@siol.net.

Pošiljko odnesite na najbližjo enoto dostavne službe v enakem stanju, kot ste jo prejeli, ne da bi karkoli odpirali, dodali ali odstranili vsebino ter tam izpolnite reklamacijski zapisnik za povračilo škode.

VRAČILO IZDELKA

Kupec lahko pri nakupu v spletni trgovini www.navtikaceneje.si v 14 dneh po prejemu izdelka od nakupa posameznega izdelka odstopi, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog za svojo odločitev in nam to sporoči. Če je potrošnik blago že prejel in odstopi od pogodbe, mora prejeto blago vrniti v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe. Šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo. Po preteku tega roka pa pravica do odstopa od pogodbe preneha. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Obrazec za uveljavitev pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo ali  zunaj poslovnih prostorov: klikni tu za obrazec

Potrošnik mora predložiti obvestilo o odstopu na obrazcu ali z nedvoumno izjavo, iz katere jasno izhaja, da odstopa od pogodbe. Šteje se, da je potrošnik podal odstopno izjavo pravočasno, če jo pošlje v roku, določenem za odstop od pogodbe. Zgolj vračilo prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe brez posebne izjave o odstopu ne šteje za odstop niti zgolj zavrnitev sprejema blaga sama po sebi, niti samo telefonsko sporočilo.

Genlog d.o.o., nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe, vrne vsa prejeta plačila. Podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj. Potrošnik krije stroške vračila blaga.

POTEK VRAČILA

- kupljen izdelek, ki vam ne odgovarja pošljete z računom ali dokazilom o plačilu in vso pripadajočo dokumentacijo na naslov: Genlog d.o.o., Ulica 9. septembra 45, 5290 šempeter. Stroške vračila krije potrošnik.

- izdelek je potrebno primerno embalirati in s tem z ustrezno skrbnostjo zaščititi pred poškodovanjem;

- s kupljenim izdelkom se na lastne stroške osebno oglasite na sedežu podjetja in tam opravite vračilo kupljenega blaga skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo ter računom ali dokazilom o plačilu;

Izdelek lahko zamenjate z drugim izdelkom, v kolikor izrazite željo po vračilu kupnine, vam jo vrnemo izključno preko osebnega bančnega računa (TRR nam morate v postopku vračila sporočiti). Gotovine ne izplačujemo!

Kupec lahko vrne izdelke, ki jim je bila odprta embalaža ali odstranjen varnostni pečat, vendar odgovarja za zmanjšanje vrednosti.

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri :
- nakupu blagu ali storitev, katerih cena je odvisna od nihanj na trgih, na katera podjetje nima vpliva in ki lahko nastopijo v roku odstopa od pogodbe;
- pri blagu, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam (denimo navtične tkanine rezane po dimenzijah potrošnika);
- pri blagu, ki je hitro pokvarljivo ali mu hitro preteče rok uporabe;
- pri opravljanju storitev, če podjetje pogodbo v celoti izpolni ter se je opravljanje storitve začelo na podlagi potrošnikovega izrecnega predhodnega soglasja in s privolitvijo, da izgubi pravico do odstopa od pogodbe, ko jo podjetje v celoti izpolni;
- pri dobavi zapečatenih avdio- ali videoposnetkov in računalniških programov, če je potrošnik po dostavi odprl varnostni pečat (denimo digitalna navigacijska kartografina na trajnih nosilcih);
- pri dobavi zapečatenega blaga, ki ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov, če je potrošnik po dostavi odprl pečat;
- pri dobavi blaga, ki je zaradi svoje narave neločljivo pomešano z drugimi predmeti;