GPS/FISHFINDER GARMIN ECHOMAP UHD 62 CV

 • €749,54
 • (vključno z DDV)

GPS GARMIN echoMAP UHD 62CV je kartografski barvan ploter z vgrajeno odzivno anteno. Komunicira lahko z drugo instrumentacijo preko protokola NMEA 2000. Podpira Wi-Fi, CHIRP tehnologijo sonde. Beleži in shranjuje podatke odčitanega dna do 1000km2. Že vključena sonda GT24UHD-TM CHIRP ClearVü, 150/240 – 760/880 kHz   za montažo na krmo katera prikazuje poleg globine in reliefa tudi podatke o dnu temperaturi vode, lokacijo ribe... 

Opcijsko navigacijska kartica Garmin BlueChart G2 HD ali G2 Vision HD MicroSD. Zaslon 6,2 palični WVGA 400X800 piksov Napajanje 12 V Razred nepremočljivosti: IPX7 Cena za GPS instrument 1 kos z stojalom in napajalnim kablom, sondo z nosilcem ter pritekline.

V škatli vključeno:

 • ECHOMAP UHD 62cv z osnovnim zemljevidom sveta
 • Sonda - pretvornik GT24UHD-TM
 • Napajalni/podatkovni kabel
 • Nosilec z možnostjo nagibanja in sukanja ter z držalom za hiter odklop
 • Nosilec za vdelano namestitev
 • Pritrdilni elementi
 • zaščitni pokrov instrumenta
 • Navodila: link:  https://support.garmin.com/sl-SI/?partNumber=010-02329-01&tab=manuals

Splošno

Mere naprave, Š x V x G21.8 x 13.0 x 6.2 cm
Velikost zaslona, Š x V13.7 × 7.7 cm; diagonala 15.2 cm (6.2 in)
Ločljivost zaslona, Š x V480 × 800 slikovnih pik
Vrsta zaslonaZaslon WVGA
Teža0,7 kg
Nazivna vodotesnostIPX7
Poraba energije12 W
AntenaNotranji ali zunanji prek NMEA 2000
Možnosti namestitveObročni nosilec ali vdelana namestitev
Sprejemnik5 Hz
Vrata za Garmin Marine Network™Brez
Oddajna moč500 W (RMS)/4000 W (od vrha do vrha)

Zemljevidi in pomnilnik

Prednaloženi zemljevidiOsnovni zemljevid sveta
Sprejema podatkovne kartice1 kartica microSD™; velikost največ 32 GB
Točke poti5000
Dnevnik sledi50.000 točk, 50 shranjenih sledi
Načrtovane poti100


Funkcije rekreacije na prostem

Preglednice plimovanjaDA

Funkcije za navti?ne ploterje

Združljivost z Garminovimi sonarjiDA
Podpora za AIS (sledi položajem ciljnih plovil)DA
Podpora za DSC (prikazuje podatke o položaju iz radia VHF, ki podpira DSC)DA
Združljivost s programom ActiveCaptainDA
Funkcije za jadranjeDA

Funkcije in specifikacije za sonarje

Sonar z možnostjo dveh uporabe dveh frekvenc (50/200 kHz)DA
Sonar z možnostjo dveh uporabe dveh žarkov (77/200 kHz)DA
Sonarska tehnologija CHIRPYes (Built-in)
ClearVüDa, s sonarjem CHIRP (vgrajen)
SideVü™ne 
Največja globina

700 metrov pri 77 kHz v sladki vodi

335 metrov pri 77 kHz v slani vodi

(največja globina je odvisna od vrste dna in drugih vodnih razmer)

Zaklep dna (prikazuje vračanje od dna navzgor)DA
Dnevnik in grafikon temperature vodeDA
Snemanje sonarjaDA
Previjanje zgodovine sonarja nazajDA

Povezave

Združljivost z NMEA 2000®DA
Številke nožic pretvornika4
Vhodna vrata NMEA 01831
Izhodna vrata NMEA 01831
Vhodna videovrataBrez
Izhodna videovrataBrez
Brezžična povezljivostDa 
Kol:  
 • Dostava

  Stroški dostave so izračunani in prikazani v realnem času

 • Načini plačila

  logoMC-Visa-banka_1.png

 • Vračila

  Varen nakup z možnostjo vračila

GPS GARMIN echoMAP UHD 62CV je kartografski barvan ploter z vgrajeno odzivno anteno Gps/GLONASS 5 Hz. Komunicira lahko z drugo instrumentacijo preko protokola NMEA 2000. Podpira Wi-Fi, CHIRP tehnologijo sonde. Beleži in shranjuje podatke odčitanega dna do 1000km2. Že vključena sonda GT24UHD-TM CHIRP ClearVü, 150/240 – 760/880 kHz   za montažo na krmo katera prikazuje poleg globine in reliefa tudi podatke o dnu temperaturi vode, lokacijo ribe... 


Opcijsko navigacijska kartica Garmin BlueChart G2 HD ali G2 Vision HD MicroSD. Zaslon 6 palični WVGA 400X800 piksov Napajanje 12 V Razred nepremočljivosti: IPX7 Cena za GPS instrument 1 kos z stojalom in napajalnim kablom, sondo z nosilcem ter pritekline.

  • Teža
   1,7 kg
  • SKU
   SYGMAP62CV NN004GFN

DOSTAVA 
Dostava je možna le za zaključena naročila, torej potrjena in plačana. Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku, k znaša 3-28 dni.
Dostavo izvajamo v sodelovanju GLS, Pošto Slovenije ali Interevropo, vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo brez predhodnega obvestila.
V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v navedenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.
V času praznikov, dopustov in med vikendi se lahko rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.
V postopku izbora načina dostave, lahko določite, da pošiljko osebno prevzamete na sedežu podjetja. Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona. Po prejetju sporočila nam sporočite nameravani datum in uro prevzema. Nenajavljen prihod in prevzem ni možen. Blago mora biti vnaprej plačano (elektronske banke, s plačilno oziroma kreditno kartico ali s položnico). šteje se, da je blago plačano na dan prejema plačila na račun podjetja Genlog d.o.o., razen v primeru plačila s kartico.
Prevzem se izvede na osnovi identifikacijskega dokumenta in je mogoč izključno s strani tiste osebe, katere podatki (ime in priimek) so bili navedeni ob naročilu.

STROŠKI DOSTAVE 
Stoški dostave in priprave pošiljke so prikazani na vsakem naročilu oz. ponudbi ter so vključeni v končno vrednost. Dostava v tujino se zaračunava po veljavnem ceniku izbranega prevoznika po predhodni odpbritvi

VRAČILO POŠKODOVANIH POŠILJK 
V primeru, da je dostavna pošiljka fizično poškodovana, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi ob trenutku prevzema. Kopija zapisnika je osnova za vračilo ali menjavo izdelka. Priporočamo, da nas o poškodovani pošiljki nemudoma obvestite po telefonu 05-3930208 oziroma na mail navtikaceneje@siol.net.
Pošiljko odnesite na najbližjo enoto dostavne službe v enakem stanju, kot ste jo prejeli, ne da bi karkoli odpirali, dodali ali odstranili vsebino ter tam izpolnite reklamacijski zapisnik za povračilo škode.  

Določila so v celo objavljena v Splošnih pogojih

Plačilo ponudbe se lahko izvede preko vaše spletne banke ali z varnim on-line plačillom, predračun pa lahko plačate tudi na banki ali pošti s pomočjo UPN naloga oz. položnice.  

Plačilo s kreditnimi in debetnimi karticami je varno izvedeno preko varnih plačilnih sistemov sistemov s 3Dsecure z avtentikacijskim SMS-jem s strani banke oz m-denarnico.

Pogoji in postopki vračila so del splošnih pogojev.

VRAČILO POŠKODOVANIH POŠILJK

V primeru, da je dostavna pošiljka fizično poškodovana, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi ob trenutku prevzema. Kopija zapisnika je osnova za vračilo ali menjavo izdelka.. Priporočamo, da nas o poškodovani pošiljki nemudoma obvestite po telefonu 05-3930208 oziroma na mail navtikaceneje@siol.net.

Pošiljko odnesite na najbližjo enoto dostavne službe v enakem stanju, kot ste jo prejeli, ne da bi karkoli odpirali, dodali ali odstranili vsebino ter tam izpolnite reklamacijski zapisnik za povračilo škode.

VRAČILO IZDELKA

Kupec lahko pri nakupu v spletni trgovini www.navtikaceneje.si v 14 dneh po prejemu izdelka od nakupa posameznega izdelka odstopi, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog za svojo odločitev in nam to sporoči. Če je potrošnik blago že prejel in odstopi od pogodbe, mora prejeto blago vrniti v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe. Šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo. Po preteku tega roka pa pravica do odstopa od pogodbe preneha. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Obrazec za uveljavitev pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo ali  zunaj poslovnih prostorov: klikni tu za obrazec

Potrošnik mora predložiti obvestilo o odstopu na obrazcu ali z nedvoumno izjavo, iz katere jasno izhaja, da odstopa od pogodbe. Šteje se, da je potrošnik podal odstopno izjavo pravočasno, če jo pošlje v roku, določenem za odstop od pogodbe. Zgolj vračilo prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe brez posebne izjave o odstopu ne šteje za odstop niti zgolj zavrnitev sprejema blaga sama po sebi, niti samo telefonsko sporočilo.

Genlog d.o.o., nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe, vrne vsa prejeta plačila. Podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj. Potrošnik krije stroške vračila blaga.

POTEK VRAČILA

- kupljen izdelek, ki vam ne odgovarja pošljete z računom ali dokazilom o plačilu in vso pripadajočo dokumentacijo na naslov: Genlog d.o.o., Ulica 9. septembra 45, 5290 šempeter. Stroške vračila krije potrošnik.

- izdelek je potrebno primerno embalirati in s tem z ustrezno skrbnostjo zaščititi pred poškodovanjem;

- s kupljenim izdelkom se na lastne stroške osebno oglasite na sedežu podjetja in tam opravite vračilo kupljenega blaga skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo ter računom ali dokazilom o plačilu;

Izdelek lahko zamenjate z drugim izdelkom, v kolikor izrazite željo po vračilu kupnine, vam jo vrnemo izključno preko osebnega bančnega računa (TRR nam morate v postopku vračila sporočiti). Gotovine ne izplačujemo!

Kupec lahko vrne izdelke, ki jim je bila odprta embalaža ali odstranjen varnostni pečat, vendar odgovarja za zmanjšanje vrednosti.

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri :
- nakupu blagu ali storitev, katerih cena je odvisna od nihanj na trgih, na katera podjetje nima vpliva in ki lahko nastopijo v roku odstopa od pogodbe;
- pri blagu, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam (denimo navtične tkanine rezane po dimenzijah potrošnika);
- pri blagu, ki je hitro pokvarljivo ali mu hitro preteče rok uporabe;
- pri opravljanju storitev, če podjetje pogodbo v celoti izpolni ter se je opravljanje storitve začelo na podlagi potrošnikovega izrecnega predhodnega soglasja in s privolitvijo, da izgubi pravico do odstopa od pogodbe, ko jo podjetje v celoti izpolni;
- pri dobavi zapečatenih avdio- ali videoposnetkov in računalniških programov, če je potrošnik po dostavi odprl varnostni pečat (denimo digitalna navigacijska kartografina na trajnih nosilcih);
- pri dobavi zapečatenega blaga, ki ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov, če je potrošnik po dostavi odprl pečat;
- pri dobavi blaga, ki je zaradi svoje narave neločljivo pomešano z drugimi predmeti;

Povezan izdelek v souporabi